ACTUALITATE 12 februarie 2010

Wedd Expo 2010 Sfântu Gheorghe plusează pe originalitate şi feminitate

de Covasna Media | 546 vizualizări
Wedd Expo se va desfăşura în perioada 19-21 februarie, iar ca locaţie a fost ales Restaurantul Şugaş, aici urmând a fi expuse rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii 12feb2010-weddWeek-end-ul viitor aduce la Sfântu Gheorghe unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului - cea de-a treia ediţie a Wedd Expo, în cadrul căreia vizitatorii vor putea cunoaşte, admira şi cumpăra tot ceea ce ţine de nunţi. Wedd Expo se va desfăşura în perioada 19-21 februarie, iar ca locaţie a fost ales Restaurantul Şugaş, aici urmând a fi expuse rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii

Wedd Expo se va desfăşura în perioada 19-21 februarie, iar ca locaţie a fost ales Restaurantul Şugaş, aici urmând a fi expuse rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii

12feb2010-weddWeek-end-ul viitor aduce la Sfântu Gheorghe unul dintre cele mai aşteptate momente ale anului - cea de-a treia ediţie a Wedd Expo, în cadrul căreia vizitatorii vor putea cunoaşte, admira şi cumpăra tot ceea ce ţine de nunţi.

Wedd Expo se va desfăşura în perioada 19-21 februarie, iar ca locaţie a fost ales Restaurantul Şugaş, aici urmând a fi expuse rochii de mireasă, costume de mire, aranjamente florale şi bijuterii - toate având ca punct comun unul dintre cele mai importante momente din viaţă: nunta.

Organizatorul evenimentului, Kereskenyi Aron, spune că, dincolo de aceste exponante tipice pentru nunţi, evenimentul va prezenta şi coafuri şi demonstraţii de dans, toate legate, desigur, de nuntă.

Prezentare unică prin proiecţii 3D

Una dintre noutăţile Wedd Expo 2010 este Mega Show-ul din 19 februarie, care va aduce la Sfântu Gheorghe o prezentare unică de costume, coafuri şi dans - cu proiecţii 3D intersectate de prezentări live. În ceea ce priveşte demonstraţiile de dans, Kereskenyi Aron a dezvăluit că acestea vor fi unice la rândul lor, deoarece nu doar că vor implica activ publicul dar vor fi astfel concepute încât să combine diversele stiluri muzicale în modalităţi unice şi atractive pentru cei care îşi doresc nu doar o nuntă ci o nuntă cu adevărat specială prin originalitate.

Modelul pe care se axează Mega Show-ul Wedd Expo 2010 prezintă un rezumat al life-style-ului şi modei ultimilor 60 de ani, aducând unul dintre tiparele de frumuseţe şi feminitate impus de cea care a fost considerată zeiţa Hollywood-ului, Marilyn Monroe.

Evenimentul va cuprinde şi prezentări gastronomice unice, precum şi o tombolă al cărei mare premiu va consta într-un wellness week-end pentru două persoane, oferit de Restaurantul Şugaş.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.