ACTUALITATE 13 iulie 2017

Vremea în weekend. Temperaturile scad simțitor

de Mediafax | 1534 vizualizări

VINERI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza în zona de munte, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificări în prima parte a zilei în regiunile estice și sud-estice, iar de scurtă durată și asociat averselor. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nord-vest și în depresiuni și 31...32 de grade în sudul Olteniei.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor situa între 20...21 de grade în nord și în depresiuni și 31...32 de grade în sudul Olteniei, la Drobeta Turnu Severin. Dar vremea va deveni instabilă în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele de deal și de munte unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala izolat.

DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă. Cerul va fi variabil în vestul țării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în restul teritoriului și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. În vestul țării, astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 26 de grade, cu cele mai mari valori în sud-est, la Călărași și Tulcea.

 

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.