ACTUALITATE 24 iulie 2016

Vremea se va menţine călduroasă. Prognoza meteo pentru luni şi marţi

de Covasna Media | 153 vizualizări

LUNI. Vremea se va menţine călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării, informează ANM.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii în zona de munte şi în regiunile vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat, vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni, pană la 11 grade în estul Transilvaniei.

MARŢI. Vremea se va menţine călduroasă. În zonele de deal şi de munte şi local în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Temperaturile maxime, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă în regiunile sudice, se vor încadra între 26 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 17 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni, până la 11 grade în estul Transilvaniei.

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 10 ore, 36 minute

Concert Mozart

Acum 11 ore, 21 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.