ACTUALITATE 3 aprilie 2014

Voluntari și practicanți la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 67 vizualizări

sigla zilele

Anul acesta organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe nu au mai lansat programe de recrutare a voluntarilor și practicanților pentru biroul de presă, pentru că cei mai mulți dintre tinerii care au participat în anii trecuți s-au prezentat deja la Biroul de Imagine din Sfântu Gheorghe și și-au manifestat interesul să se implice în activități și anul acesta.

„În jur de 80% dintre voluntarii care au muncit anul trecut de Zilele Sfântu Gheorghe s-au întors și anul acesta, restul s-au prezentat singuri, fără ca noi să lansăm un program de recrutare. Ei vor ajuta la lipirea afișelor, împărțirea de pliante, iar în weekend-ul festivalului vor fi în preajma scenelor și îi vor îndruma pe spectatori” – a declarat reprezentanta Biroului de Imagine, Knop Ildikó.

Aceasta a mai precizat că numărul voluntarilor este în jur de 35, iar cel al practicanților care vor munci la biroul de presă este de 10. Aceștia din urmă vor avea ocazia să arunce o privire în culisele festivalului, iar materialele scrise de ei vor ajunge pe pagina web a Zilelor Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.