ACTUALITATE 12 mai 2022

Vizite în Parlament și întâlniri cu deputații de Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1670 vizualizări

Deputații UDMR de Covasna au organizat mai multe sesiuni de întâlniri cu diferite grupuri din județ, chiar în Parlament. Săptămâna aceasta, în vizită de studiu, prin intermediul căreia au aflat unde și cum iau naștere legile, au fost elevi ai Liceului Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe. 

Astăzi am primit un nou grup de vizitatori în Parlament. 

De data aceasta, elevii clasei a X-a de la Liceul Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe și profesorii lor au vizitat Parlamentul de la București, unde am prezentat clădirea, procesul legislativ și prioritățile legislative ale UDMR. 

În perioada următoare continui să găzduiesc grupuri de vizitatori din județul Covasna pentru a oferi cât mai multor persoane o perspectivă asupra activității legislative”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Miklós Zoltán. 

Săptămâna trecută, în vizită a fost și un grup de jurnaliști din județ, printre care s-au aflat și doi reprezentanți ai ziarului Observatorul de Covasna. Întâlnirea s-a realizat la invitația deputatului Benedek Zakariás, dar la discuțiile din biroul grupului de lucru UDMR au luat parte și Miklós Zoltán, Könczei Csaba și Gál Károly. 

Programul este unul care a fost reluat după ridicarea restricțiilor anti-pandemie. Anul acesta, până acum, au fost cinci grupuri în astfel de vizite. Pentru luna mai sunt programate încă două. 

Sursa foto: Facebook/Miklós Zoltán, Observatorul de Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.