ACTUALITATE 2 octombrie 2018

Viteze record pe drumurile din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 2122 vizualizări

Șoferii vitezomani au fost prinși de polițiști și amendați cu câte 1.305 lei 

Polițiștii din Întorsura Buzăului au prins în weekend un bărbat din județul Tulcea, care circula pe raza orașului cu 112 km/h, depășind astfel limita legală de viteză cu 62 km/h. De asemenea, pe DN11 un alt șofer vitezoman a fost prins de oamenii legii că circula cu 145 km/h, cu 45 km/h peste limita admisă pe sectorul de drum pe care a fost identificat.

„În week-end, polițiștii din Întorsura Buzăului au depistat un bărbat din județul Tulcea, care circula pe raza orașului cu 112 km/h, depășind astfel limita legală de viteză cu 62 km/h. Tulceanului i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.305 lei.

Cu amendă în același cuantum a fost sancționat și un alt bărbat care a călcat prea tare pe pedala de accelerație și circula pe DN 11 cu 145 km/h, cu 45 km/h peste limita admisă pe sectorul de drum pe care a fost identificat. Totodată, pe numele bărbatului a fost întocmit și un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, întrucât în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie”, arată buletinul de presă al IPJ Covasna. 

Peste 240 de abateri la regimul circulației pe drumurile publice au fost depistate de polițiștii în decursul ultimei săptămâni. Pentru acestea care au fost aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale și, tot pentru diverse abateri în trafic, au fost reținute 18 permise de conducere. De asemenea, în urma acestor acțiuni, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea a 7 infracțiuni la regimul circulației.

„Polițiștii vor acționa în continuare pentru salvarea de vieți și reducerea riscului rutier”, mai transmite IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.