ACTUALITATE 28 august 2016

Violențe la Întorsura Buzăului și Sânzieni

de Covasna Media | 159 vizualizări

Joi, 25 august 2016, în jurul orei 08:20, Poliţia Oraşului Întorsura Buzăului a fost sesizată de către un bărbat de 42 de ani, despre faptul că ar fi fost agresat fizic de către concubina sa.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au intervenit pentru aplanarea conflictului și au constatat că pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini s-a iscat un conflict spontan, iar femeia de 37 de ani l-a atacat pe bărbat cu un cuțit de bucătărie, rănindu-l ușor în zona membrelor inferioare.  Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea.

Un alt scandal în familie a avut loc, tot pe fondul consumului de alcool, în aceeași zi, în jurul orei 21:45, la Valea Seacă.

Polițiștii din Sânzieni, sesizați cu privire la faptul că într-o locuință este scandal, s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit pentru a aplana conflictul.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 66 de ani și fiul său de 38 de ani, au avut unele discuții în contradictoriu care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au escaladat și s-au transformat în violență, iar cei doi s-au agresat reciproc. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Polițiștii recomandă cetățenilor să nu răspundă la violență cu violență, să fie calmi atunci când observă că anumite discuții încep să escaladeze și să evite să rezolve problemele în momentele în care cineva se află sub influența băuturilor alcoolice. Persoanele băute devin foarte ușor violente. Dacă sunteți victimă sau martor la săvârșirea unei infracțiuni, sesizați de îndată organele abilitate prin numărul unic de urgență 112.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.