ACTUALITATE 6 octombrie 2016

Vineri este ultima zi în care vă mai puteți înscrie la concursurile Poliţiei pentru încadrarea de personal din sursă externă

de Covasna Media | 425 vizualizări

Vineri, 7 octombrie, este ultima zi în care se mai fac înscrieri pentru ocuparea a 44 de posturi de agenți de poliție, prin încadrare din sursă externă, și a altor două posturi, unul de agent și unul de ofițer, prin reîncadrare la IPJ Covasna.

Reamintim că la depunerea dosarului de înscriere candidații trebuie să opteze, prin cererea de înscriere, pentru una din structurile: „ordine publică mediul rural”, „ordine publică mediul urban” sau „conductori câini mediul urban”, nefiind acceptată înscrierea la concurs pentru mai multe structuri.

De asemenea, pentru înscrierea la concurs nu sunt obligatorii certificatul de cazier judiciar și nici copii legalizate ale actelor de studii sau de identitate, candidatul fiind obligat să le prezinte pe cele originale. De asemenea, proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris, iar fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată, însă numai prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Toate informațiile despre condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://cv.politiaromana.ro la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

 

 

 

 

Teme articol: poliţie inscrieri angajari
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.