ACTUALITATE 23 decembrie 2009

Vine, vine Moş Crăciun…

de Covasna Media | 551 vizualizări
...şi a sosit, încărcat cu multe daruri pentru toţi copiii mici şi mari de la Şcoala Specială şi Centrul de plasament din Olteni 23dec2009-craciunZilele trecute, înainte să intrăm în vacanţa de iarnă, am primit vizita mult aşteptatului Moş Crăciun. Toţi copiii lau aşteptat cu multă nerăbdare şi cu mult dor pe Moş Crăciun… dar nu numai pe el. Moşul a fost însoţit şi anul acesta de spiriduşi şi crăciuniţe care, de fapt, sunt prietenii copiilor de la cele două instituţii amintite. Zilele premergătoare mult aşteptatului eveniment au fost zile febrile, de pregătire şi de suspans. Micuţii au pregătit scrisori ce au avut un conţinut bogat în dorinţele şi urările copiilor către Moş Crăciun.

...şi a sosit, încărcat cu multe daruri pentru toţi copiii mici şi mari de la Şcoala Specială şi Centrul de plasament din Olteni

23dec2009-craciunZilele trecute, înainte să intrăm în vacanţa de iarnă, am primit vizita mult aşteptatului Moş Crăciun. Toţi copiii lau aşteptat cu multă nerăbdare şi cu mult dor pe Moş Crăciun… dar nu numai pe el.

Moşul a fost însoţit şi anul acesta de spiriduşi şi crăciuniţe care, de fapt, sunt prietenii copiilor de la cele două instituţii amintite. Zilele premergătoare mult aşteptatului eveniment au fost zile febrile, de pregătire şi de suspans. Micuţii au pregătit scrisori ce au avut un conţinut bogat în dorinţele şi urările copiilor către Moş Crăciun. Au învăţat poezii şi cântece, colinde şi urări tradiţionale acestor sărbători mirifice de suflet şi lumină. Au pregătit podoabe şi ornamente cu care au împodobit bradul de Crăciun aşezat în sala unde l-au primit pe Moş. Dar lucrul cel mai important a fost faptul că toţi au fost cuminţi şi ascultători în aşteptarea musafirului mult dorit.

Multumim, pe această cale, tuturor celor care şi-au adus contribuţia pentru buna desfăşurare a acestei activităţi din cadrul acţiunii comunitare, copiilor voluntari de la CNMV Sf. Gheorghe şi bineînţeles mii de mulţumiri lui Moş Crăciun! Moş Crăciun există!

Vă dorim multă sănătate, noroc şi bucurii! Sărbători fericite, la mulţi ani şi să ne vedem cu bine în 2010!

Înv. Pethő Herta

Şcoala Specială Olteni

Teme articol: copii Olteni Craciun cadouri
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.