ACTUALITATE 12 martie 2010

Vine, vine, iepurașul...

de Covasna Media | 454 vizualizări
Poșta Română organizează cea de-a doua ediţie a concursului de desen „Vine, vine Iepurașul”. Marele premiu este o excursie la Disneyland 12mar2010-desenCopiii din judeţ au șansa să participe la un nou concurs organizat de Compania Naţională Poșta Română, prin Direcţia Regională de Poștă Brașov în parteneriat cu Romfilatelia SA, pe tema „Vine, vine Iepurașul“. Potrivit directorului Oficiului Judeţean de Poștă Covasna, Cosmin Boricean, concursul se află la cea de-a treia ediţie și este destinat copiilor din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, care

Poșta Română organizează cea de-a doua ediţie a concursului de desen „Vine, vine Iepurașul”. Marele premiu este o excursie la Disneyland

12mar2010-desenCopiii din judeţ au șansa să participe la un nou concurs organizat de Compania Naţională Poșta Română, prin Direcţia Regională de Poștă Brașov în parteneriat cu Romfilatelia SA, pe tema „Vine, vine Iepurașul“.

Potrivit directorului Oficiului Judeţean de Poștă Covasna, Cosmin Boricean, concursul se află la cea de-a treia ediţie și este destinat copiilor din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu, care au vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani.

Micuţii au șansa să trimită desenele până la data de 3 aprilie, la adresa Oficiul Poştal Braşov 1, Căsuţa Poştală 100, Braşov.

„În urma concursului vor fi acordate premii celor mai frumoase 18 desene, câte 3 pe fiecare judeţ. În plus, se va acorda, prin tragere la sorţi, marele premiu constând într-o excursie la Disneyland Paris pentru un copil însoţit de un părinte, oferit de Romfilatelia până la sfârșitul anului”, a precizat directorul Oficiului Poștal Judeţean. Premiile vor fi acordate în data de 20 aprilie 2010 la sediul Direcţiei Regionale de Poştă Braşov.

Cosmin Boricean a amintit mai multe concursuri sau acţiuni în care a fost implicată Poșta, de la concursul epistolar cu tema SIDA, care este în desfășurare, până la cea mai lungă scrisoare adresată lui Moș Crăciun. De asemenea, în fiecare an în data de 21 martie are loc colecta de fonduri pentru cei care suferă de sindromul Down, acţiune în care este implicată și Poșta, iar de 8 martie nicio doamnă sau domnișoară care intră în Poștă nu pleacă fără flori sau mărţișoare, însoţite de urările de rigoare.

Poștă mobilă și plicuri speciale de Zilele Sfântu-Gheorghe

O acţiune a Poștei care va avea loc în curând în municipiul Sfântu-Gheorghe se referă la amplasarea în centru a unei poște mobile, care să fie perfect funcţională și de unde oamenii să poată trimite scrisori sau să cumpere plicuri spre exemplu.

„Vrem să menţinem relaţia bună pe care o avem cu clienţii noștri și să ne apropiem cât mai mult de ei“, a mai spus Cosmin Boricean.

Tot cu ocazia Zilelor Sfântu-Gheorghe, Poșta va scoate și o serie de plicuri speciale pentru acest moment, care vor putea fi cumpărate.

Plicurile vor avea imprimate timbre cu 160 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, 200 de ani de la nașterea lui Barabas Miklos și 150 de ani de la moartea lui Boyai Janos. (A.S.)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.