ACTUALITATE 9 iulie 2017

VIDEO: Terenul de atelaje de la Olteni, gazdă de talie europeană

de Iulia Drăghici - Taraș | 1781 vizualizări

Federația Română Ecvestră ia în considerare organizarea de concursuri europene pe terenul de la Bodoc

Terenul de atelaje din satul Olteni, comuna Bodoc, considerat cel mai frumos din România, a fost inaugurat în sfârșitul de săptămână 7 – 9 iulie cu etapa a II-a a Concursului Național de Atelaje cu Doi Cai. Vineri s-a desfășurat proba de dresaj, sâmbătă proba maraton, iar duminică cea de obstacole. Competiția a fost câștigată de Pál Attila din Joseni, iar locurile II și III au fost cucerite de cele două atelaje ale familiei Bartha din Lunca Ozunului.

În cadrul ceremoniei de premiere, președintele Federației Ecvestre Române (FER), Vlad Bontea a declarat că spațiul construit în Bodoc de autoritățile locale și județene este impresionant și că merită să găzduiască până și concursuri europene.

„Felicit organizatorii pentru acest spațiu, care este absolut impresionant. Mă bucur că România este pregătită să fie gazda unui concurs de mare valoare. Ca reprezentant al Federației vă promit că voi sprijini din toate puterile mele ca această superbă locație să fie gazda unui campionat european sau a unui concurs de trei sau patru stele”, a spus președintele FER, Vlad Bontea.

Concursul Național de Atelaje cu Doi Cai, organizat în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Zilelor Comunei Bodoc, s-a încheiat duminică seara, prin concertele formației „Retro-Roll” și „Titan”, dar și cu un foc de artificii.

https://youtu.be/fAqVDX5eHvk

 

Teme articol: Olteni concurs Bodoc atelaje
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.