ACTUALITATE 28 august 2017

VIDEO Tânăra înecată în Olt a murit încercând să-și salveze soțul

de Iulia Drăghici - Taraș | 2093 vizualizări

Tragedia de duminică a fost cauzată de un vârtej

Tânăra care a murit duminică prin înec în râul Olt, pe raza localității Coșeni, a intrat în apă pentru că a vrut să își salveze soțul, care era la scăldat cu calul și căruța.

Potrivit pompierilor, soțul a fost surprins de un vârtej, dar a reușit să ajungă la suprafață și să se salveze. Femeia, însă, a fost găsită fără suflare, după patru ore de căutări.

„Persoana a fost luată de apă și a fost găsită în aval. Se pare că era cu familia și cu căruța cu un cal. Soțul a intrat în apă ca să spele căruța și calul. Ghinionul a fost că a intrat într-o zonă unde s-au făcut săpături, respectiv unde s-a excavat pentru pietriș. Acolo s-a format un mic vârtej, bărbatul a fost surprins, căruța s-a răsturnat cu cal cu tot, iar soția a sărit în ajutorul lui. Între timp el a ieșit cu cal și căruță, fără nicio problemă, dar femeia a rămas și s-a dus la fund”, a declarat luni, împuternicitul prim-adjunct al inspectorului șef, locotenent colonelul Viorel Timar.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost căutată timp de patru ore de două echipaje ale ISU Covasna, cu două ambarcațiuni și un scafandru.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.