ACTUALITATE 16 martie 2018

VIDEO Sepsi OSK se întoarce acasă

de Iulia Drăghici - Taraș | 609 vizualizări

Conferința de presă înaintea meciului cu FC Voluntari de luni seară, primul din Liga I jucat de echipa covăsneană la Sfântu Gheorghe 

Sepsi OSK se întoarce oficial, de luni, acasă. Echipa etalon a județului Covasna va avea primul meci din Liga 1 la Sfântu Gheorghe împotriva fotbaliștilor de la FC Voluntari. Partida se joacă cu casa închisă. 

„Luni o să avem primul joc care se va juca în prima ligă la Sfântu Gheorghe. După foarte mult timp putem să spunem în sfârșit că într-adevăr jucăm și noi acasă, în fața suporterilor noștri. Cred că și ei au așteptat foarte mult”, a declarat vineri, într-o conferință de presă, antrenorul Sepsi OSK. 

„Acesta este desigur un meci important, dar este cu atât mai important pentru noi și pentru club, mai ales că jucăm primul meci acasă. O să fie un stadion plin cu suporteri și sperăm să aducem o victorie importantă. (...) Suporterii sunt foarte importanți pentru noi. Chiar dacă am jucat meciuri și în Ploiești, am avut alături de noi o sută, două, trei sute de suporteri. Îi auzeam cum ne susțin în timpul meciului. Ne imaginăm cum va fi când vom avea 4.000, 5.000 de suporteri și cum va ajuta acest lucru echipa”, a spus jucătorul Daisuke Sato. 

Urmărește în continuare video de la conferința de presă de vineri, 16 martie. 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.