ACTUALITATE 21 noiembrie 2017

VIDEO Manó, protagonist într-un flashmob de senzație în metroul bucureștean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1882 vizualizări

Echipa Despot de la Vocea României, din care face parte și covăsneanul Ráduly Botond - Manó, a făcut un moment muzical inedit la metrou

Celebra emisiune de televiziune „Vocea României” a ajuns în acest sezon la etapa de live-uri. Pentru a fi mai aproape de votanții de acasă, Echipa Despot a devenit creativă și a ieșit „în stradă”, mai exact în metroul din București, unde a organizat un flashmob cu melodia „We Will Rock You” de la Queen.

Covăsneanul Ráduly Botond - Manó a luat și el parte la acțiune și le-a cântat live bucureștenilor care s-au aflat în același metrou cu echipa antrenată de Adrian Despot.

„Împreună cu o gașcă de 8 nebuni ajunși in live-uri la Vocea României, am luat cu asalt metroul bucureștean în încercarea de a pune oamenilor un zâmbet pe față. Ei sunt echipa mea, #echipaDespot!”, scria joi, pe Facebook, Adrian Despot, la postarea care conține videoclipul de mai jos. 

 

În preselecțiile de la „Vocea României” Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Vinerea aceasta, pe 24 noiembrie, artistul din Sfântu Gheorghe va intra în etapa de live-uri de la Vocea României și în funcție de voturile celor de acasă, va afla dacă își continuă parcursul în cea mai urmărită emisiune de televiziune de țară.  

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.