ACTUALITATE 8 septembrie 2017

VIDEO Defilarea de Ziua Eliberării Orașului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1499 vizualizări

Câteva zeci de persoane, printre care și reprezentanții autorităților locale și județene, au participat vineri, de la ora 12:00 la festivitatea de Ziua Eliberării Orașului Sfântu Gheorghe. 

Ceremonia militară şi religioasă a cuprins: întâmpinarea persoanei oficiale (prefectul judeţului însoţit de comandantul garnizoanei); acordarea onorului militar de către garda de onoare; salutul Drapelului de luptă, trecerea în revistă şi salutul gărzii de onoare; intonarea imnului național al României; oficierea serviciului religios; rostirea alocuţiunilor referitoare la sărbătorirea „Zilei eliberării oraşului Sfântu Gheorghe”; arborarea Drapelului Naţional al României pe turla primăriei municipiului Sfântu Gheorghe; depunerea coroanelor şi jerbelor de flori: instituţiile statului, veteranii de război, partidele politice, asociaţii, ligi şi fundaţii, persoane particulare; defilarea gărzii de onoare.

Discursul prefectului județului Covasna, Sebastian Cucu: 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Banateanul Vesel, 9 septembrie 2017
...arata bine baietii, dar pare-se ca localnicii nu prea sunt incantati de aceasta sarbatoare. Ca nu a fost prezenta ungurimea, putem intelege. Dar ca din miile de romani din localitate, doar catva citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.