ACTUALITATE 28 octombrie 2017

VIDEO Daniel Buzdugan la Parada Cârnaților

de Iulia Drăghici - Taraș | 4532 vizualizări

Vedeta de radio și televiziune, Daniel Buzdugan a fost la Parada Cârnaților 

Daniel Buzdugan, vedeta de la Radio ZU, a fost prezent sâmbătă, în premieră, la Parada Cârnaților din Sfântu Gheorghe. După degustat de cârnați și pălincă, acesta a stat de vorbă cu noi și ne-a oferit la „cald” impresiile sale despre eveniment. 

„Zona județului Covasna este o zonă care merită vizitată. Nu mi s-a întâmplat sub nicio formă să fiu refuzat. Chiar dacă oamenii nu știau limba română, prin semne, prin atitudine normală, umană, reușești să comunici dincolo de cuvinte. Mesajul pe care vreau să îl transmit este că județul Covasna este un ținut foarte frumos, cu foarte multe conace, cu foarte multe izvoare de apă minerală, cu foarte multe tradiții. Ar trebui să avem curajul de a veni în zona asta, unde chiar dacă se vorbește mai puțin românește, oamenii sunt foarte primitori”, a declarat acesta într-un interviu pentru Observatorul de Covasna

Vezi în continuare declarația lui Daniel Buzdugan: 

Peste 90 de echipe participă, în 28 și 29 octombrie, la a XV-a ediție a Paradei Cârnaților și Festivalul Verzei din Sfântu Gheorghe, unul dintre cele mai mari evenimente organizate de Consiliul Județean Covasna și partenerii săi în Anul Turismului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.