ACTUALITATE 26 februarie 2018

VIDEO Cine este invitatul de renume la Zilele Sfântu Gheorghe 2018

de Iulia Drăghici - Taraș | 4213 vizualizări

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără și Irina Rimes sau Compact B

Formația germană Alphaville, cunoscută mai ales pentru hiturile Big in Japan și Forever Young, va concerta duminică, 29 aprilie, pe Scena Principală în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe. Pe lista artiștilor autohtoni care au confirmat că vor fi prezenți la a 27-a ediție a celei mai mari sărbători din reședinței de județ se numără Irina Rimes și formația Compact B.

Programul de la scena principală din cadrul zilelor Sfântu Gheorghe a fost finalizat și făcut public de organizatori luni, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ne-am străduit foarte mult să aducem formații de renume din țară și din străinătate și anul acesta pe scena principală a Zilelor Sfântu Gheorghe. Am conceput programul în așa fel ca să avem câte o propunere pentru fiecare stil și grup de vârstă, în speranța că o să îi atragem în centrul orașului. Vineri, de la 19:30, va urca pe scenă Gáspár Laci, un interpret din Ungaria, cunoscut mai ales din emisiunile de talente. A câștigat primul Megastar din Ungaria (...) și este apreciat atât pe scena muzicii pop, cât și în teatru operetă și așa mai departe. De la ora 21:00 vom avea pe scenă formația Compact B, prima oprire a lor în turneul în aer liber „După ani și ani”. E o provocare și pentru formație că s-a reunit și a reînceput activitatea din octombrie anul trecut. (...) Sâmbăta vom deschide programul la 19:30 și o vom avea pe scenă pe Irina Rimes, una dintre puținele interprete care își scrie singură melodiile și muzica.  (...) Preconizăm că o să fie un concert așteptat de mulți din Sfântu Gheorghe. (...) Invitatul de reume de anul acesta este formația Alphaville din Germania. Poate vă sunt cunoscute melodiile Big in Japan sau Forever Young. Ei sunt o formație activă și ultimul lor album a apărut în 2010 și vor cânta piese și de pe acest album. Evident, toată sărbătoarea se va încheia cu focurile de artificii”, a declarat unul dintre coordonatorii evenimentului, Knop Ildikó.

Informații suplimentare despre a 27-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe vor fi publicate marți, 27 februarie, în „Observatorul de Covasna” și pe www.covasnamedia.ro.

Urmăriți în continuare unul dintre cele mai cunoscute videoclipuri ale formației Alphaville.

 

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.