ACTUALITATE 24 iulie 2020

(Update) VIDEO Cardul Fundației Comunitare Covasna nu va mai fi valabil la Bertis

de Iulia Drăghici - Taraș | 2309 vizualizări

Lanțul de magazine își lansează propriul card de fidelitate pentru clienți

Reprezentanții Fundației Comunitare Covasna și cei de la Bertis au anunțat vineri, într-o conferință de presă comună organizată la Sfântu Gheorghe, că după 10 ani, cardul comunitar nu va mai fi funcționa în acest lanț de magazine. Asta deoarece Bertis își lansează, începând de luni, 27 iulie, propriul card de fidelitate, pentru a veni în sprijinul clienților. 

Conducerea HKA (Fundația Comunitare Covasna) a anunțat vineri că programul Cardului Comunitar va continua în județul Covasna, însă nu în magazinele Bertis, ci în cele ale altor parteneri, printre care cele trei magazine Bani Market din Sfântu Gheorghe, Klassz Market din strada Ciucului sau, din septembrie, Bem Balogh.

„Programul continuă și îi așteptăm pe cei care utilizează cardul comunitar, să îl folosească și mai departe”, a declarat vineri directoarea Fundației Comunitare, Bereczki Kinga. 

Programul Cardului Comunitar a fost lansat în octombrie 2010. Atunci Bertis a fost partenerul principal al Fundației Comunitare Covasna. Între timp, s-au strâns peste 1.336.714 de lei. 

„Am reușit să facem lucruri bune pentru comunitate. (...) Dacă luăm în calcul că această sumă provine din 10 bani, 5 bani, în urma utilizării Cardului, într-adevăr, înseamnă un spirit comunitar dezvoltat în jurul acestui program. Fundația Comunitară a completat această sumă și a investit în total 1.619.481 de lei în comunitate, prin diferite programe: burse școlare, finanțare de excursii școlare, prin finanțarea programelor comunitare, prin investiții publice – s-au făcut în total 23 de investiții în spații publice, în valoare de 630.000 de lei, din care 10 la Sfântu Gheorghe, șapte la Târgu Secuiesc, patru la Covasna și două la Baraolt. Într-adevăr, a fost bine. A fost un program și un parteneriat care a adus comunității foarte multe lucruri bune, de care ne bucurăm și de care suntem recunoscători”, a mai spus Bereczki Kinga, subliniind în final că mulțumește pentru sprijin patronului și echipei Bertis, alături de care programul a crescut. 

Motivul pentru care Bertis se retrage din acest parteneriat este pentru că lanțul de magazine pune de luni în circulație propriul card de fidelitate pentru clienți. 

Am hotărât ca după 10 ani în care am construit și am ajutat împreună cu clienții noștri comunitatea, prin cardul comunitar și Fundația Comunitară, acum să recompensăm clienții fideli individual printr-o metodă cunoscută, care se face și în altă parte, prin lansarea și folosirea unui card Bertis, card de recompensă”, a spus patronul Berszány Tibor. 

Acesta poate fi solicitat începând de luni, 27 iulie, la magazinele Bertis. Cardul va fi activat după ce va fi completat un formular simplu, de prelucrare a informațiilor clientului. 

Dacă este folosit la cumpărături, prin acest card se acumulează niște puncte de recompensă. Punctele de recompensă se pot folosi ulterior la cumpărături, la plăți parțiale sau integrale pentru următoarele cumpărături, respectiv vom avea mai multe promoții sau alte feluri de acțiuni de mulțumire pentru clienții noștri”, a mai spus patronul Bertis. 

Informații detaliate despre cardul de fidelitate sunt disponibile pe site-ul companiei, www.bertis.ro

Berszány Tibor a spus vineri și că mulțumește Fundației Comunitare pentru parteneriatul care a existat până în prezent și a asigurat că va veni în continuare în sprijinul proiectelor dezvoltate de organizație atât timp cât se va cere ajutorul.  

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.