ACTUALITATE 1 noiembrie 2022

Viceprimarul din Întorsura Buzăului este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1780 vizualizări

Viceprimarul orașului Întorsura Buzăului, Silviu Popica, este noul președinte al Ligii Aleșilor Locali (LAL) ai Partidului Național Liberal (PNL) – filiala Covasna. Ședința a avut loc la finele săptămânii trecute în localitatea Barcani. La eveniment au participat consilieri locali ai PNL din toate localitățile județului. 

Noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Covasna spune că această funcție îi oferă oportunitatea de a propune strategii și programe de sprijinire a comunităților locale. 

Sunt onorat de faptul că aleșii locali din județul Covasna ai Partidului Național Liberal m-au ales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali. Mă aflu în fața unei noi provocări, dar sunt convins că împreună vom aduce un plus administrației locale. Membrii LAL sunt consilieri locali, consilieri județeni și viceprimari ai PNL Covasna, iar scopul Ligii este de a promova ideile liberale și valorile naționale în domeniul administrației publice locale. Aleșii locali sunt cei care comunică direct cu oamenii, sunt cei care își pun energia și cunoștințele în folosul comunităților de unde provin, ei sunt cei care vorbesc prin fapte, prin realizări, prin proiecte pe termen lung, iar asta este cea mai bună carte de vizită a noastră. Din această poziție, voi putea propune strategii și programe de sprijinire a comunităților locale, iar alături de președintele filialei PNL Covasna, Olimpiu Floroian, voi putea prezenta conducerii Partidului Național Liberal problemele și punctele de vedere ale aleșilor locali din județul Covasna. Este foarte important ca vocea aleșilor locali să fie auzită și mai ales ascultată la nivel central”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro, Silviu Popica. 

Vreau să îi urez mult succes lui Silviu Popica. Este binecunoscut aportul său la tot ceea ce au însemnat în ultima perioadă finanțările proiectelor importante din Întorsura Buzăului și sprijinul pe care l-a acordat colegilor în calitate de prim-vicepreședinte al filialei”, a spus președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian. 

La întâlnirea de sâmbătă, 29 octombrie, de la Barcani au luat parte consilieri locali ai PNL Covasna din tot județul. 

La adunarea aleșilor PNL a participat și primarul localității Barcani, Nicolae Pastor, care a apreciat inițiativa de a alege localitatea Barcani pentru acest eveniment și a precizat cât de importantă este relația dintre primar și consilierii locali pentru dezvoltarea localității. 

Ne-am exprimat speranța că, în viitoarea componență a consiliului local al comunei Barcani, Partidul Național Liberal va fi mult mai bine reprezentat și l-am asigurat pe domnul primar de sprijinul nostru în rezolvarea tuturor problemelor localității”, a mai transmis Olimpiu Floroian. 

La nivel național, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL este liderul PNL Brașov și al Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan-Veștea. Decizia a fost luată în data de 3 octombrie 2022, în cadrul ședinței de Birou Permanent Național al partidului, potrivit PNL Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.