ACTUALITATE 11 martie 2020

Vânzarea de bilete pentru Zilele Sfântu Gheorghe este suspendată

de Iulia Drăghici - Taraș | 2114 vizualizări

Din cauza măsurilor restrictive pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 (coronavirus), vânzarea de bilete pentru Săptămâna Culturală din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe va fi suspendată în perioada 12-22 martie, anunţă organizatorii.

Coordonatorul evenimentelor, Knop Ildikó, a spus că se află în discuţii inclusiv posibilitatea ca anul acesta să nu poată fi organizată ediţia 29 a Zilelor Sfântu Gheorghe.

„Sperăm că situația coronavirusului nu se va înrăutăți, dar măsurile de limitare a răspândirii epidemiei pot să nu permită organizarea unor evenimente cu mii de participanţi la sfârșitul lunii aprilie. Până în prezent, am început discuțiile cu artiștii din acest an pentru a amâna concertele lor în acest caz până în 2021”, a declarat Knop Ildikó.

Zilele Sfântu Gheorghe – ediţia 29 este programată pentru perioada 24 aprilie – 3 mai.

Școlile și grădinițele au fost închise de miercuri până pe 22 martie pentru a stopa răspândirea coronavirusului, cu posibilitate de prelungire. De asemenea, până pe 31 martie, toate evenimentele interioare cu o prezență preconizată de peste o sută de persoane, dar și toate evenimentele în aer liber cu o prezență preconizată de peste o mie de persoane, au fost interzise.

Sursa: Comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.