ACTUALITATE 17 ianuarie 2020

Vânătorul și pădurea fermecată – tema concursului de desene pentru cei mici

de Daniela Luca | 2232 vizualizări

Lucrările copiilor pot fi trimise la jurizare până pe 15 februarie 

Copiii din grădinițe și elevii din clasele primare de pe raza județului Covasna sunt invitați să participe la cea de-a șasea ediție a concursului de desene „Vadon”, organizat de Asociația Vadon, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna. Tema competiției este vânătorul și pădurea fermecată. 

Calendarul concursului „Vadon”, care invită copiii să își imagineze o pădure fermecată,  arată că termenul de predare al lucrărilor este 15 februarie. Desenele vor fi depuse la Casa Bene din Sfântu Gheorghe, de pe strada Gróf Mikó Imre nr.11, de marți până sâmbătă, zilnic, între orele 10:00 și 17:00.

La concurs vor fi acceptate numai lucrări de mărimea A3 sau A4, fără constrângeri în tehnica realizării acestora, transmit organizatorii. 

Totodată, pe fiecare lucrare, pe verso, se vor trece următoarele informații – numele și prenumele copilului, numele, prenumele și funcția cadrului didactic, grupa sau clasa din care face parte copilul, numele instituției de învățământ, titlul lucrării, adresa de e-mail și numărul de telefon. 

Festivitatea de premiere va avea loc pe 28 februarie, de la ora 16:30, la Casa Bene. 

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0720 000 707, 0736 338 826. 

Tot la inițiativa Asociației Vadon, ilustrațiile celor mici au fost publicate într-o carte cu poveștile lui Benedek Elek. Volumul „9 Povești”, lansat luna trecută, conține opere ale scriitorului în trei limbi, însoțite de desenele selectate în urma unui concurs la care au participat copii din 11 județe din țară.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.