ACTUALITATE 16 iulie 2017

Valentin Suciu a decis 11-le de start pentru meciul cu Astra

de Covasna Media | 5356 vizualizări

Antrenorul Valentin Suciu a decis cu ce echipă de start va aborda partida de la Giurgiu, de pe Stadionul „Marin Anastasovici”, prin care Sepsi OSK Sf. Gheorghe își face debutul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Iată garnitura covăsneană: Niczuly – Burlacu, Oros, Ursu, Dumbravă – Pilibaitis, Issa Thiaw – Astafei, Ghinga, Patrick Petre – Hadnagy. Rezerve: Fejer, Huiban, Iovu, Grecu, Damian, Răduțoiu și Herea.

Căpitanul echipei este veteranul Hadnagy Atilla.

La Giurgiu a plouat toată ziua, iar precipitațiile nu au încetat nici acum. Terenul de joc se prezintă în condiții foarte bune, iar echipa gazdă, Astra, este considerată favorită pentru câștigarea celor trei puncte puse în joc. Meciul va fi arbitrat de gălățeanul Victor Cojocaru, secondat la cele două linii de asistenți din Vaslui, Mihai Artene și Daniel Hulubei.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe este prima echipă din Ținutul Secuiesc care a ajuns până la nivelul Ligii I. Băieții noștri prezintă un optimism moderat, mai ales în contextul în care aseară, cealaltă nou-promovată, Juventus București, a pierdut cu 3-0, la Ploiești, în meci considerat pe teren propriu, în fața celor de la Dinamo București.

Rămâneți pe Observatorul de Covasna pentru cele mai proaspete detalii, oferite de corespondentul nostru special la Giurgiu.

Cristian Frisk

Teme articol: Liga I fotbal Sepsi OSK
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.