ACTUALITATE 1 iunie 2020

„Vă cerem iertare copii”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1522 vizualizări

Mesajul Instituției Prefectului județului Covasna de Ziua Internațională a Copilului 

Instituția Prefectului Județului Covasna, reprezentantă de prefectul Iulian Todor, a transmis luni, 1 Iunie, când se celebrează Ziua Internațională a Copilului, un mesaj adresat celor în care „putem să ne punem speranțe și să vedem viitorul omenirii”.

Ne bucurăm în fiecare dimineață, de fiecare răsărit de soare. Dar binecuvântarea, ne este adusă de zâmbetul și glasul copiilor, care sunt  primăvara vieții pe pământ. În ziua de 1 Iunie, sărbătorim an de an, copiii din întreaga lume. Cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria, a fost, este și va rămâne amintirea de neuitat a oamenilor. Să facem totul împreună pentru bucuria și fericirea tuturor copiilor din lume!

Avem datoria față de părinții noștri să arătăm întreaga dragoste copiilor din jurul nostru.

Ei sunt viitorul omenirii, ei vor duce mai departe ce am construit noi și strămoșii noștrii (n.red. SIC!).

Vă cerem iertare copii pentru momentele în care nu am putut să vă oferim tot ceea ce sunteți îndreptățiți să primiți de la societate în perioada copilăriei.

Ne bucurăm pentru că existați și prin voi, putem să ne punem speranțe și să vedem viitorul omenirii.

La mulți ani copiilor din întreaga lume!”, a transmis Prefectura Covasna.

Tot pe 1 iunie, Prefectura a arătat și că, prin informații de la INSP, că la nivelul județului Covasna a fost depistat un nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar acum numărul persoanelor care au avut rezultate pozitive la testul SARS-COV-2 se ridică, din nou, la 230. În Spitalul Județean sunt internate 13 persoane, dintre care șase preluate din Brașov. Totodată, până la această dată au fost externate și declarate vindecate 200 de persoane.

Numărul testelor realizate până în acest moment la nivelul județului Covasna este de 5.208. „În carantină instituționalizată se află un număr de 17 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contractat virusul SARS-CoV-2, iar alte 1090 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, arată Prefectura.

Pe teritoriul României au fost confirmate până luni, pe 1 iunie, 19.398 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, dintre care 141 noi. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate.

Sursă foto: Unsplash.com. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.