ACTUALITATE 1 octombrie 2019

Urmărire încheiată în câmp, în zona Reci

de Iulia Drăghici - Taraș | 5324 vizualizări

Conducătorul auto depistat de polițiști în trafic nu avea nici permis și consumase alcool 

O patrulare intercomunală a polițiștilor din Reci și Boroșneu s-a lăsat cu o urmărire încheiată în câmp. „Aventura” l-a avut ca personaj central pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul unui autoturism. În loc să oprească la somația oamenilor legii, acesta a accelerat, dar nu a mers prea departe că a luat-o pe un drum de câmp, unde a fost blocat și oprit de polițiști. Cercetările au dovedit că acesta nu avea permis, dar se pare că era și sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 28.09.2019, în jurul orelor 23:35, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Reci și Boroșneu Mare, în timp ce efectua serviciul de patrulare intercomunală, supraveghere și monitorizare a traficului rutier pe raza localității Aninoasa, au efectuat semnalul de oprire  prin semnale luminoase și acustice la intersecția DC 25 cu strada principală, unui autoturism care circula din direcția strada principală către DN13 E. După efectuarea semnalului autoturismul a demarat în viteză circulând pe DC 25 și DN 13 E aproximativ 6 km, părăsind  drumul național și continuând deplasarea pe un drum de câmp din zona de agrement Reci, aproximativ 600 metri, unde a fost blocat și oprit.

A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 36 ani, acesta declarând că este posesor de permis de conducere eliberat de statul german, dar nu îl are asupra sa, nerecunoscând faptul că a condus autovehiculul mai sus-menționat.

Datorită faptului că sus-numitul emana halenă alcoolică prin vorbire, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcotest Drager.

Conducătorul auto a refuzat testarea, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Sfântu Gheorghe, unde i-au fost recoltate două probe biologice pentru determinarea alcoolemiei”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Cercetările sunt continuate acum de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui autovehicul pe drumul public de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.