ACTUALITATE 19 mai 2018

Urmărire ca în filme, încheiată în câmp la Sânzieni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1393 vizualizări

Oamenii legii au pornit în urma unui șofer care nu a oprit la semnal

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Sânzieni este cercetat penal de polițiștii covăsneni pentru că a fost identificat la volanul unui autoturism, deși nu este posesor de permis de conducere. Asta după ce i-a pus pe drumuri pe oamenii legii, în noaptea de joi spre vineri, într-un un episod de urmărire demn de un film de acțiune.

Bărbatul, care nu avea permis de conducere, a atras atenția patrulei de poliție pentru că circula noaptea fără luminile de întâlnire puse în funcțiune. În loc să oprească la semnalul polițiștilor din Târgu Secuiesc, șoferul a accelerat și a luat-o la goană. Patrula a pornit în urma lui, iar cursa a fost încheiată în câmp, în Sânzieni, fără însă ca șoferul să fie prins.

„Polițiștii din Târgu Secuiesc aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în noaptea de joi spre vineri, au observat un autoturism care circula pe raza municipiului fără a avea în funcțiune luminile de întâlnire. S-a procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat și a mărit viteza, continuându-și deplasarea. Echipajul a pornit în urmărirea autovehiculului în cauză ajungând până în zona localității Sânzieni, pe un drum de câmp unde, din cauza condițiilor de drum, continuarea urmăririi nu a mai fost posibilă.

Polițiștii au continuat investigațiile iar în cursul dimineții au reușit să identifice autovehiculul în cauză, precum și conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 23 de ani domiciliat în comuna Sânzieni”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Aventura șoferului se încheie astfel cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.