ACTUALITATE 28 aprilie 2020

Urgenţele stomatologice gratuite sunt disponibile la Sfântu Gheorghe începând de miercuri

de Iulia Drăghici - Taraș | 933 vizualizări

Până în prezent s-a finalizat procesul de autorizare sanitară de către DSP Covasna, astfel că începând din dimineaţa zilei de miercuri, 29 aprilie, serviciul stomatologic gratuit poate fi utilizat pentru cazurile urgente din Sfântu Gheorghe. Din cauza autorizaţiilor necesare, pornirea serviciului a fost întârziată faţă de termenul anunţat iniţial, motiv pentru care Primăria Sfântu Gheorghe le cere scuze locuitorilor.

Serviciile sunt disponibile gratuit la cabinetul stomatologic al Liceului Teoretic „Mikes Kelemen”, doar pentru situații urgente, şi doar pe bază de programare.

Toți cei care au nevoie de servicii stomatologice de urgenţă trebuie să facă mai întâi un triaj epidemiologic COVID-19 în cortul amenajat la intrarea în curtea Spitalului Județean. Îngrijirile stomatologice de urgență sunt oferite apoi pe bază de programare la numărul de telefon 0770 590 797.

Acest serviciu gratuit este oferit pe perioada stării de urgenţă, specialistul fiind asigurat de Colegiul Medicilor Stomatologi Judeţean Covasna, în timp ce cabinetul şi tehnica stomatologică sunt puse la dispoziţie de Primărie.

Sursa: Comunicat de presă, Primăria Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.