ACTUALITATE 27 februarie 2020

UPDATE COVID 19: Situația de joi la nivelul județului Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1219 vizualizări

Raportul Prefecturii arată că o persoană este izolată într-o unitate medicală și alte 36 la domiciliu 

Până în acest moment, (joi, 27 februarie c.c.) la nivelul județului Covasna nu există nici o persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19.

În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus COVID 19, autoritățile județene cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment monitorizează permanent situația.

La momentul de față, în județul Covasna există o persoană pentru care autoritățile au dipus măsura izolării într-o unitate medicală.

De asemenea, numărul persoanelor autoizolate la domiciliu este de 36, persoane care au fost verificate de către Direcția de Sănătate Publică Covasna și nu s-a găsit nici un caz suspect de Coronavirus COVID 19.

Persoanele autoizolate la domiciliu nu au prezentat nici o simptomatologie a infectării cu Coronavirus COVID 19.

În ultimele 24 de ore nu au fost efectuate apeluri la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 la ISU Covasna, cu privire la Coronavirus.

În legătură cu situația virozelor respiratorii din unitățile școlare și preșcolare din cadrul județului, în ultimele 24 de ore nu a intervenit nici o modificare.

Sursa: Comunicat de presă Instituția Prefectului Județului Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.