ACTUALITATE 17 decembrie 2020

Unde pot fi găsite informații oficiale despre vaccinarea anti-COVID în România

de Iulia Drăghici - Taraș | 919 vizualizări

În subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și în coordonarea Prim-ministrului, funcționează CNCAV (Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea), organism interministerial, fără personalitate juridică. Pentru a afla informații utile, oficiale, cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 în România, puteți accesa https://vaccinare-covid.gov.ro/.

Conform Strategiei de vaccinare, Instituția Prefectului-Județul Covasna este una dintre instituțiile publice „cu atribuții în asigurarea bunei funcționări a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19”.

De asemenea, pentru informații suplimentare puteți accesa https://vaccinare-covid.gov.ro/primul-webinar-despre-vaccinarea-impotriva-covid-19-adresat-profesionistilor-din-domeniul-sanatatii/ precum și https://vaccinare-covid.gov.ro/ghiduri-de-comunicare-medicala/.

Sursa: Prefectura Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Alexandru Bularca, 20 decembrie 2020
De pe ce site vom putea afla zilnic/săptămânal/lunar care este rata de vaccinare a populației? Întreb pentru că vital, în lunile următoare, va fii obținerea procentului de 70% din populația citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.