ACTUALITATE 2 septembrie 2017

Un tren internațional a deraiat la Băile Tușnad

de Covasna Media | 2008 vizualizări

Accidentul a avut loc în jurul orei 8:10

Locomotiva trenului IR 1366 Brasov-Budapesta a deraita cu o osie, în această dimineață, la trecerea peste macazurile de la intrarea în stația Băile Tușnad (între Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc).

„Cei aproximativ 90 de pasageri și echipajul trenului (mecanic, șef tren, conductor) nu au fost răniți”, a anunțat compania națională.

„A fost solicitat un tren de ajutor din stația Brașov pentru repunerea pe șine a locomotivei și reluarea circulației în condiții de siguranță. Pasagerii trenurilor IR 1366 și IR 1407 vor fi transbortați cu mijloace auto între Bicsadu Oltului și Băile Tușnad, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri către destinații. Dacă pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor să renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident și ii asigură că toate măsurile întreprinse de angajații feroviari au ca principal scop reluarea circulației în conditii de siguranță”, precizează CFR Călători.

Digi24

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.