ACTUALITATE 19 februarie 2019

Un stick de memorie furat a pus pe jar oamenii legii

de Iulia Drăghici - Taraș | 1209 vizualizări

Hoțul a fost prins de polițiștii de la rutieră, în Chichiș

Un stick de memorie, furat vineri seara dintr-o boxă portabilă aflată pe terasa unui bar din Oituz, a pus la încercare sistemul de comunicare al oamenilor legii, care a făcut față cu brio provocării. Hoțul a fost prins în trafic pe raza localității Chichiș, iar prejudiciul a fost recuperat.

Polițiștii subliniază, din nou, că oricât de mică ar fi o încălcare a legii, aceasta trebuie semnalată pentru a descuraja faptele antisociale.

La data de 15.02.2019, orele 19:45, polițiștii din Lemnia și Brețcu, aflându-se în executarea serviciului de patrulare intercomunală și intervenție pe raza localității Sânzieni, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc a sustras un memory stick introdus într-o boxă portabilă ce se afla pe terasa unui bar din Oituz, după care și-a continuat deplasarea cu un autoturism spre localitatea Brețcu pe DN 11.

În urma sesizării, chiar dacă prejudiciul produs în cauză a fost redus, polițiștii au tratat cazul corespunzător, în urma măsurilor întreprinse, autoturismul fiind identificat și oprit în trafic pe raza localității Chichiș, de un echipaj de poliție rutieră. Cu ocazia verificărilor efectuate, conducătorul autoturismului a recunoscut faptul că a sustras de pe terasa barului din localitatea Oituz un dispozitiv tip memory stick, pe care l-a predat de bună voie organelor de poliție, bunul în cauză fiind ulterior înapoiat persoanei vătămate.

Reamintim cetățenilor pe această cale ca orice încălcare a legii, indiferent de prejudiciu să fie semnalată prin orice mijloace organelor de poliție”, arată un comunicat de presă transmis luni de IPJ Covasna.

Acum polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.