ACTUALITATE 3 octombrie 2019

Un scandal lăsat cu bătaie i-a trimis în arest pentru 30 de zile

de Iulia Drăghici - Taraș | 5570 vizualizări

Agresiunea a avut loc în comuna Barcani

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru că au bătut o persoană în vârstă de 29 de ani. Totul s-ar fi petrecut pe fondul unui scandal izbucnit între cei patru în comuna Barcani. 

La data de 28.09.2019, în jurul orelor 20:30, organele de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Întorsura Buzăului au fost sesizați prin intermediul S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în com. Barcani a avut loc un scandal de unde a rezultat o agresiune fizică.

La fața locului a fost identificată persoana vătămată ca fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani care prezenta multiple lovituri la nivelul toracelui și a mâinilor, care a fost transportat ulterior pentru investigații amănunțite la Spitalul Județean de Urgențe din mun. Sfântu Gheorghe.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a fost agresat fizic de către trei bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 32 de ani”, informează IPJ Covasna, prin intermediul unui comunicat de presă transmis joi.

Instanța a dispus împotriva celor trei agresori arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 1 octombrie a.c..

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.