ACTUALITATE 8 iulie 2009

Un rănit în urma unei explozii la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 665 vizualizări

Recepţia unei instalaţii de gaz de la blocul 39 din strada Mikes Kelemen s-a lăsat cu două geamuri sparte şi rănirea unui bărbat în vârstă de 62 de ani, după ce angajatul firmei de gaz care făcea recepţia a deschis un robinet de la coloana de alimen tare cu gaz şi a aprins o brichetă, pentru verificare.

Explozia a avut loc la etajul 4 al blocului, unde o echipă operativă formată din lucrătorii unei societăţi comerciale specializate efectua verificarea instalaţiei de gaz, în vederea recepţiei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), unul dintre angajaţi, T. Csaba, s-a deplasat la etajul 4 al blocului unde a deschis un robinet de la coloana principală de alimentare cu gaz, în vederea aerisirii, iar la verificarea cu flacără – în cazul de faţă bricheta -, a avut loc o explozie care a provocat spargerea a două geamuri de la hol şi rănirea superficială a unui bărbat în vârstă de 62 ani, locatar, care se afla în apropierea lucrătorului.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Sfântu-Gheorghe, iar în urma îngrijirilor acordate nu a fost necesară internarea acestuia.

Acum, poliţiştii continuă cecetările pentru stabilirea exactă a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.