ACTUALITATE 1 septembrie 2017

Un polițist covăsnean a salvat un bărbat de la înec

de Covasna Media | 2762 vizualizări

Prezenţa de spirit şi viteza de reacţie ale unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna i-au salvat viaţa unui bărbat din Sfântu Gheorghe.

Subcomisar de poliție Coznean Lucian se afla în timpul liber duminică şi îşi petrecea ziua cu familia la ştrandul din municipiul Sfântu Gheorghe, când a observat, într-unul dintre bazine, un bărbat care era la un pas să se înece.

„Am trecut de câteva ori prin locul respectiv, iar când am realizat că bărbatul era în aceeaşi poziţie de minute bune, mi s-a părut în neregulă. La un moment dat am observat cum se scufundă şi nu am stat pe gânduri, ci am sărit în ajutorul lui.”

Poliţistul a reuşit, cu ajutorul cetăţenilor, să îl scoată pe bărbat din apă şi i-a acordat primul ajutor, fapt care i-a salvat acestuia viaţa. Bărbatul, de aproximativ 46 de ani, a fost preluat apoi de un echipaj medical.

Subcomisar Coznean Lucian are 39 de ani, este căsătorit, are 2 copii şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna din anul 2010.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.