ACTUALITATE 26 noiembrie 2019

Un nou videoclip marca „Edi Brandabura” face înconjurul internetului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1468 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis îi cântă Vioricăi Dăncilă - „Perfect fără tine” 

Victoria candidatului PNL, Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale, desfășurate duminică, a fost anticipată și de internauții, care nu au ratat momentul pentru a-și pune în valoare creativitatea. Printre aceștia se numără, din nou, tânărul din Sfântu Gheorghe, Edi Brandabura. Vloggerul a creat un nou videoclip haios în care, de această dată, președintele reales al României, Klaus Iohannis îi cântă Vioricăi Dăncilă - „Perfect fără tine”, după celebra melodie a trupei Vama. 

Filmulețul a strâns în nici 24 de ore aproape 80.000 de vizualizări pe Facebook, peste 830 de distribuiri, peste 1.100 de reacții și alte 85 de comentarii, iar pe YouTube, alte peste 71.000 de vizualizări. 

„Al doilea videoclip a fost mai ușor de realizat, în ideea în care știam deja ce și cum trebuie să fac. Montajul mi-a dat ceva bătăi de cap pentru că am avut de folosit câteva cuvinte, de genul „dobitoc”, pe care președintele nu le spune niciodată în public. Așa că trebuit să le formez din mai multe sunete. Am stat o zi de dimineață până seara să îl editez”, ne-a dezvăluit creatorul videoclipului, Edi Brandabura. 

Pe de altă parte, dincolo de scopul de a fi amuzant, videoclipul mai are în spate un mesaj important, după cum ne-a transmis autorul acestuia.   

Mesajul pe care am vrut să-l prindă oamenii este acela că lumea politică e extrem de caraghioasă uneori. Politicienii au niște conflicte care nu ne privesc neapărat pe noi, oamenii obișnuiți. Ce să facem decât să stăm, să așteptăm să își termine micile atacuri (care uneori nu își au locul) și să înceapă să se concentreze pe problemele care sunt de mai mare interes. Poate ar trebui să ne sară în ochi spectacolul la care asistăm și să formăm o mare voce care să zică: „Alo, suntem și noi aici!”. Votul a fost o bună oportunitate”, ne-a mai spus Edi. 

Aceasta nu este prima astfel de reușită a tânărului covăsnean. Un alt videoclip realizat de acesta,  respectiv montajul video care îi plasează pe cei doi candidați pentru funcția de Președinte al României, cântând, într-un „duet”, celebra piesă Hi-Q „Gașca mea”, a adunat într-un timp scurt peste un milion de vizualizări pe Facebook, peste 20.000 de distribuiri, 12.000 de reacții și alte 1.600 de comentarii, plus alte peste 254.000 de vizualizări pe YouTube. 

Edi Brandabura, tânărul din Sfântu Gheorghe pasionat de vlogging, este student la jurnalism în București și este urmărit în online de zeci de mii de persoane pentru videoclipurile vesele pe care le realizează. Despre Edi am mai scris în ziarul nostru atunci când am vorbit despre Trupa de Teatru Ego, unde acesta s-a făcut remarcat obținând premiul de „Cel mai bun actor”, în 2017, la Festivalului Naţional de Teatru - Histrioniada Liceenilor. Ulterior, am prezentat și proiectul realizat alături de alți colegi de liceu, „Din Vară pe Broadway”, din care au luat naștere producții video amuzante, filmate în mare parte în diverse locații din Sfântu Gheorghe. 

În prezent, tânărul a atins și depășit primul său milion – de vizualizări. O reușită remarcabilă, la care mulți visează și puțini o ating, iar noua producție pare să stârnească noi valuri în mediul online. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.