ACTUALITATE 26 martie 2021

Un nou termen de finalizare a lucrărilor pe strada Puskás Tivadar

de Covasna Media | 1740 vizualizări

Pe strada Puskás Tivadar din Sfântu Gheorghe se lucrează în prezent la borduri, anunță reprezentanții autorităților locale, care precizează totodată că până la sfârșitul primăverii reabilitarea ar trebui să se încheie. 

„Pe Puskás Tivadar în proporție de 95% sunt puse bordurile și după aceea se va continua cu stratul de bază, din pietriș, amenajarea căminelor și după aceea asfaltarea. Până acum s-au chinuit din cauza vremii, dar până la sfârșitul primăverii trebuie să termine lucrarea”, ne-a spus viceprimarul Tóth-Birtan Csaba.

Lucrările de reabilitare pe strada Puskás Tivadar din Sfântu Gheorghe, începute în vara anului 2019, ar fi trebuit să se finalizeze luna trecută. S-a întârziat din cauza unor probleme de ordin tehnic, spuneau în februarie reprezentanții primăriei, care precizau totodată că executantul ar putea fi penalizat dacă lucrările nu vor fi finalizate la timp. 

Autoritățile locale informau în 2019 că pe strada Puskás Tivadar lucrările vor fi unele ample și vor cuprinde de la reabilitarea sistemului de apă și canalizare, până la fundația și asfaltarea străzii, dar și modernizarea sistemului de iluminat public. Primăria a transmis atunci că stâlpii de iluminat vechi vor fi desființați, iar cablurile aeriene vor fi introduse în pământ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ibolya Ilyés, 26 martie 2021
Le doresc distinşilor conducători locali să parcurgă zilnic un traseu de 100 m încercând să nu îşi împroaşte ceafa mai mult sau mai puțin lată cu noroi, cu zoaie,per pedes, ( nu în citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.