ACTUALITATE 11 aprilie 2024

Un nou talcioc lângă mestecănișul de la Reci

de Daniela Luca | 1879 vizualizări

A cincea ediție a talciocului de lângă intersecția de la Reci îi așteaptă pe toți iubitorii de vechituri. În cadrul acestui eveniment doritorii vor avea ocazia să se elibereze de obiectele inutile și să se bucure de atmosfera unei piețe tradiționale. Talciocul va putea fi vizitat în zilele de sâmbătă și duminică, 20-21 aprilie, între orele 8:00 și 16:00.

„Debarasează-ți șura, bucătăria de vară, podul, beciul. Scoate toate catrafusele din, de pe și de sub dulap, hai cu ele la talcioc, poate altul se bucură de ele.

Talciocul de lângă mestecăniș este un eveniment excepțional, în care se îmbină atmosfera de târg cu cea culturală. Este un târg de vechituri, specializat în schimbul de articole uzate, destinat în principal persoanelor particulare, unde poți găsi o varietate de obiecte, de la colecții diverse, obiecte de decor, cărți, haine, mobilier, până la comori descoperite recent sau lucruri uitate”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

Cea mai recentă ediție a evenimentului a avut loc în luna martie. Cei care vor să participe în calitate comercianți, pot vinde lucrurile pe care le consideră inutile și care au stat până acum în praf în pod, pivniță, garaj sau dulap. „Fie că sunt obiecte vechi și prețioase, tablouri, bijuterii, haine pentru copii, obiecte de care te-ai săturat, cărți răsfoite de multe ori sau niciodată deschise, orice ocupă spațiu”, mai spun cei de la CrossRoads Route11.

Rezervarea unui spațiu este necesară, iar cei care doresc să participe în calitate de comerciant pot să se înregistreze prin trimiterea unui e-mail la adresa crossroadsroute11@gmail.com sau prin apel la numărul de telefon 0771513513.

Ca și până acum, intrarea este gratuită și deschisă publicului larg, mai transmit inițiatorii evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.