ACTUALITATE 17 iulie 2017

Un nou supliment pregătit pentru abonații Observatorul de Covasna

de Observatorul de Covasna | 1001 vizualizări

Ziarul „Observatorul de Covasna” aduce în casele abonaților săi încă un supliment gratuit. În luna iulie, revista de colecție abordează tematica turismului și este realizată în colaborare cu Consiliul Județean Covasna, ca parte din proiectul Vizitează Covasna.

În cele 40 de pagini color, suplimentul conține nu doar informații oficiale și actualizate, ci și imagini care surprind unele dintre cele mai pitorești și mai interesante locuri de pe meleagurile covăsnene, multe dintre ele rămase încă nedescoperite de turiștii din țară sau din străinătate.

Printre subiectele abordate în cadrul acestei reviste se găsesc: o analiză despre „Cum arată turismul românesc în comparație cu cel extern”, locuri de vizitat în județul Covasna, povestea Mocăniței covăsnene, interviuri, atât cu reputatul specialist în turismul balnear, Nicu Rădulescu, dar și cu președintele Consiliului Județean, Tamás Sándor.

Campania de suplimente a ziarului „Observatorul de Covasna” a început încă de anul trecut. În 2017, la abonații noștri au mai ajuns deja revistele „Casa și Grădina”, „Auto”, „Nunta de vis” și „Horoscopul anului 2017”.

Până la sfârșitul anului, cei mai fideli cititori vor primi și alte suplimente cu teme și informații atractive și utile.

Proiectul „Vizitează Covasna”, al cărui scop este promovarea turismului din această zonă a țării, este coordonat de Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna din cadrul Consiliului Județean.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.