ACTUALITATE 18 decembrie 2019

Un nou accident cu pagube la intersecția Bălan – 1 Decembrie

de Iulia Drăghici - Taraș | 7546 vizualizări

Intersecția dintre străzile 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Gen. Grigore Bălan din Sfântu Gheorghe a fost din nou scena unui accident cu pagube materiale.

Incidentul, care cel mai probabil s-a petrecut miercuri dimineața, nu a fost anunțat către polițiști ceea ce înseamnă că cei implicați au ales să se înțeleagă pe cale amiabilă.

Dacă au fost implicate doar două mașini și nu au fost victime, înseamnă că a fost o simplă tamponare, drept urmare șoferii implicați în eveniment se pot înțelege amiabil la agentul asigurator”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Oamenii legii recomandă totuși șoferilor să dea dovadă de prudență și să respecte regulile de circulație, adaptate la condițiile de drum.

Le recomandăm șoferilor să adopte o conduită preventivă și responsabilă, cu atât mai mult în această perioadă, de condiții atmosferice care influențează drumul”, a mai precizat reprezentantul IPJ Covasna.

Intersecția în cauză este frecvent scenă a accidentelor. De exemplu, duminică noaptea un șofer a pierdut controlul autovehiculului prin neadaptarea vitezei la condițiile de drum, a derapat și a avariat două mașini parcate regulamentar.

La mijlocul lunii noiembrie, un alt eveniment rutier a avut loc în aceeași zonă, când, în urma impactului dintre două mașini care nu au respectat culorile semaforului, una a ajuns pe plafon pe trotuarul din zonă. Din fericire, victima transportată la spital a suferit doar un atac de panică.

Circulați cu prudență! 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.