ACTUALITATE 3 martie 2010

Un mort și doi răniţi într-un accident la Moacșa

de Covasna Media | 659 vizualizări
Se pare că cei trei mergeau la o înmormântare 04mar2010-accidentUn bărbat în vârstă de 71 de ani a murit și alte două persoane, din judeţul Brașov, au fost rănite ieri în urma unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Moacșa. Se pare că cei trei se deplasau la o înmormântare, pentru că aveau în portbagaj o coroană. Ironia sorţii face ca în zona în care au ieșit ei în decor să fie găsită după accident și o bufniţă moartă – bufniţa fiind prevestitoare de nenorociri

Se pare că cei trei mergeau la o înmormântare

04mar2010-accidentUn bărbat în vârstă de 71 de ani a murit și alte două persoane, din judeţul Brașov, au fost rănite ieri în urma unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Moacșa. Se pare că cei trei se deplasau la o înmormântare, pentru că aveau în portbagaj o coroană. Ironia sorţii face ca în zona în care au ieșit ei în decor să fie găsită după accident și o bufniţă moartă – bufniţa fiind prevestitoare de nenorociri -, care părea recent lovită, prin urmare putea fi lovită chiar de ei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), din primele cercetări reiese că șoferul, un bărbat în vârstă de 63 de ani, care avea carnet din anul 1976, mergea dinspre Brașov pe direcţia Târgu-Secuiesc, dar din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum mașina, un Ford Fiesta, a derapat și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului a murit un pasager de 71 de ani, șoferul a fost rănit grav, iar un alt pasager de 65 de ani a fost și el rănit, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul rutier a necesitat și intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘, întrucât în urma accidentului şoferul a rămas încarcerat. Ceilalţi doi pasageri ai autoturismului au fost aruncaţi în câmp din cauza impactului puternic.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare ale Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, care s-au deplasat de urgenţă şi au descarcerat șoferul. (A.S.)

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
xman, 4 martie 2010
pacat ca treaba cu bufnita/cucuveaua nu tine si la cotroceni. la palatul cotroceni canta cucuveaua iar iliescu inca mai traieste. pacat ca mai traieste
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.