ACTUALITATE 13 ianuarie 2018

Un covăsnean, pompierul zilei în România

de Iulia Drăghici - Taraș | 1802 vizualizări

Aflat în timpul liber, acesta a intervenit pentru a salva un tânăr din Sfântu Gheorghe implicat într-un accident rutier

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență România îl numește „Pompierul zilei” pe plutonierul major Panțiru Ioja din cadrul ISU Covasna, potrivit unei postări pe Facebook. Deși era în timpul liber, acesta a intervenit în salvarea unui tânăr de 19 ani din Sfântu Gheorghe, implicat într-un accident rutier.

„Pompierul zilei este plutonierul major Panțiru Ioja din cadrul ISU Covasna. Deși se afla în timpul liber, colegul nostru a salvat un tânăr de 19 ani implicat într-un accident rutier, în Sfântu Gheorghe.

Fără să stea pe gânduri, Ioja a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimei până la sosirea echipajelor de pompieri alertate.

Băiatul implicat în accident a fost transportat la spital în stare de conștiență, datorită manevrelor de prim ajutor efectuate de colegul nostru aflat în timpul liber și de personalul medical de la fața locului.

Felicitări pentru curajul și devotamentul dovedite!”, arată pagina IGSU România.

ISU Covasna scrie pe pagina proprie din aceeași rețea de socializare că accidentul a avut loc pe strada Armata Română din municipiul Sfântu Gheorghe. Tânărul a fost ulterior transportat de o ambulanță la UPU Sfântu Gheorghe în stare de conștiență. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.