ACTUALITATE 6 septembrie 2016

Un concurs de automobilism determină restricţii de circulaţie duminică spre Lacul Sfânta Ana

de Iulia Drăghici - Taraș | 434 vizualizări

A treia etapă a Campionatului Regional de Viteză în Coastă din cadrul Trofeului METALUBS determină restricţii de circulaţie duminică, 11 septembrie, în intervalul 10:30-14:00 şi 14:30-18:00 pe sectorul de drum cuprins între intersecţia DN11C şi DJ113A şi lacul Sfânta Ana – 4 km.

În ceea ce priveşte concursul de automobilism, organizatorii transmit că până pe 9 septembrie se derulează înscrierile participanţilor.

„Pe un traseu tehnic specific curselor montane, pot participa piloţi cu experienţă, debutanţii precum şi absolvenţii şcolii de pilotaj sportiv Auto Crono”, arată un comunicat de presă.

Competiţia de automobilism se desfăşoară pe DJ 113A, între Balvanyos şi Lacul Sfânta Ana. Traseul, care începe de la DJ 113A, km 26+700 şi se încheie la DJ 113A, km 30+300, are o lungime de 3,5 km şi o pantă maximă de 5,1%.

„Este un traseu clasic de coastă: îngust, virajat, alert. Conţine viraje de viteză, diferenţă de nivel considerabilă, cu ruperi de ritm în care pilotajul este foarte important, fără să se neglijeze în acelaşi timp performanţele şi dinamica automobilului de cursă”, transmite „profesorul” Şcolii de Pilotaj Auto Crono, Florin Hangu, potrivit regulamentului de desfăşurare al concursului, publicat pe site-ul Auto Crono.

Trofeul METALUBS este susţinut de Metalubs România şi se desfăşoară sub tutela Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Harghita. Evenimentul este organizat de Clubul Auto Crono în colaborare cu Promotor Harghita, cu sprijinul Poliţiei Rutiere Covasna şi Harghita, al Jandarmeriei Harghita şi al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.