ACTUALITATE 16 mai 2017

Un bărbat este cercetat de Poliţie după ce a amplasat un cort pentru botez pe drum

de Agerpres | 506 vizualizări

Un bărbat din Sfântu Gheorghe, care a amplasat un cort improvizat pe un drum public din municipiu, este cercetat de poliţişti pentru perturbarea circulaţiei rutiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna, bărbatul amenajase cortul pentru o petrecere de botez.

„Poliţiştii din Sfântu Gheorghe s-au sesizat din oficiu luni dimineaţă şi au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui bărbat de 24 de ani din municipiu, după ce, în data de 14 mai, acesta a amplasat un cort improvizat pe strada Cânepei, pe partea carosabilă, blocând astfel circulaţia pe un sens de mers. Bărbatul a amplasat cortul cu scopul de a organiza o petrecere cu ocazia botezului fiilor săi”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la un an, sau cu amendă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.