ACTUALITATE 21 ianuarie 2016

Un an plin pentru Ciprian Anton

de Sever Ioan Miu | 388 vizualizări

2016 se anunță un an plin, atât cu antrenamente, cât și cu competiții în Italia, Ungaria și România, pentru campionul național la tenis în fotoliu rulant, Ciprian Anton. Astfel, pe 28 aprilie, el intenționează să meargă la Masera Trophy în Italia, pe 5 mai la Bucharest Open, categoria ITF3, ca pe 13 mai să ajungă în Ungaria, la Gyor Open Cup.

De asemenea, Ciprian Anton dorește să organizeze, alături de ceilalți tenismeni paralimpici, Turneul Național de tenis de câmp. „Probabil în iunie, iulie, în colaborare cu Comitetul Paralimpic Român, am dori să organizăm turneul național, sau diferite cupe mai mici în diferite locații din țară. Vrem să ne bazăm pe opt sportivi, în condițiile în care cred că suntem cu totul șase sportivi paralimpici la tenis de câmp în România”, a punctat Anton.

Ciprian Anton nu a putut participa, pe 17 decembrie, la gala clubului sportiv Show Time, înființat de el, din cauza unei probleme de sănătate. La două zile după gală, sportivul și-a revenit, începând antrenamentele în jurul datei de 5 ianuarie. Ciprian Anton ține să mulțumească Primăriei Sfântu Gheorghe și administratorului de la Sala Sporturilor municipală, Biro Endre, pentru că, de 5 ani de zile, se poate antrena gratuit acolo, în timpul iernii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.