ACTUALITATE 29 mai 2016

Ultimul clopoţel pentru absolvenţii claselor a XII-a

de Iulia Drăghici - Taraș | 6532 vizualizări

Jumătate din liceele judeţului Covasna au organizat în perioada 26-28 mai festivitatea „ Ultimul clopoţel ”, dedicată absolvenţilor de clasa a XII-a.

Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic „Székely Mikó”, Liceul de Arte „Plugor Sándor”, Liceul Tehnologic „Berde Áron” – toate din Sfântu Gheorghe, Liceul Teoretic „Nagy Mózes”, Liceul Tehnologic „Gábor Áron” – din Târgu Secuiesc, Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” – din Întorsura Buzăului, dar şi Liceul Tehnologic „Baroti Szabó Dávid” din Baraolt sunt liceele care şi-au luat rămas bun de la promoţia 2016.

„Este o zi importantă pentru toți cei care astăzi terminăm în mod oficial clasa a XII-a. Acum am ajuns la sfârșitul unei frumoase etape din viaţa noastră și ne apropiem cu pași repezi de o alta, care se anunță a fi cel puțin la fel de interesantă. Cred că vorbesc în numele tuturor absolvenților când spun că le mulțumim domnilor profesori și doamnelor profesoare pentru ca ne-au fost alături și au încercat să ne ofere ceea ce au avut ei mai bun, doamnei sau domnului diriginte, după caz, pentru că ne-a îndrumat și ajutat în tot acest timp. Mulţumim şi colegilor pentru că alături de ei am format amintiri ce niciodată nu le vom uita și nu în ultimul rând părinților, pentru că ne-au sprijinit și încurajat, iar astăzi sunt încă o data alături de noi. Celor care își vor mai petrece câțiva ani în liceul nostru, le doresc mult spor în tot ceea ce vor să facă, iar pe colegii care la toamnă vor intra clasa a 12-a îi sfătuiesc să profite la maxim de vacanţa care urmează. Celor care astăzi, odată cu mine, părăsesc băncile acestei şcoli, le doresc mult noroc la Bac, în viaţă în general și să ne revedem cu bine peste 10 ani!”, a spus Anca Maria Pogoran, şefa de promoţie de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, în cadrul discursului susţinut la ceremonia „Ultimului clopoţel”.

Celelalte licee vor organiza ceremonia dedicată absolvenţilor de clasa a XII-a în perioada 3 – 11 iunie, potrivit site-ului Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna.

Sursă foto: Ana Maria Florea şi Rareş Neşa

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.