ACTUALITATE 25 ianuarie 2017

Ultimele zile la depunerea dosarelor pentru bursele adresate studenţilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 744 vizualizări

Ultima zi pentru depunerea dosarelor la Primăria Sfântu Gheorghe pentru concursul de acordare de burse pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi, aflați în ultimul an de studiu este luni, 30 ianuarie a.c.. Doar 25 de persoane pot beneficia de acest ajutor bănesc, bugetul programului fiind de 100.000 de lei. Studenții vor putea primi câte 300 lei / 4 luni, masteranzii – 500 lei / 4 luni, iar doctoranzii – 1.000 lei / 4 luni.

„Candidații își pot depune dosarele până la data de 30 ianuarie 2017, la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură, prezentându-se personal sau depunând dosarele prin poştă sau în mod electronic (kinga.sandor@sepsi.ro). De asemenea, tot 30 ianuarie este și data până la care se așteaptă formularele de cerere completate, pe adresa de e-mail menționată mai sus. Aceste formulare se vor trimite până la ora 13:00”, arată site-ul Primăriei reşedinţei de judeţ.

Un comunicat de presă subliniază faptul că „succesul solicitărilor de burse este condiționat de obligația depunerii unei lucrări sau cercetări legate de Sfântu Gheorghe sau care pot fi utilizate aici. Potrivit lui Zsigmond József, proiectele pot fi într-adevăr valorificate, ca de exemplu în anul 2014 proiectul de reabilitare a străzii Lăcrămioarei, un proiect înaintat de o studentă din Brașov, a putut fi utilizat în proiectul de execuție”.

Proiectul burselor pentru studenţii din anii terminali a fost iniţiat şi adoptat în cadrul Consiliului Local al Primăriei Sfântu Gheorghe începând din anul 2014.

 

 

Teme articol: dosar studenti burse depunere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.