ACTUALITATE 28 septembrie 2018

ULTIMĂ ORĂ! Poliția caută o bătrână care a provocat un accident în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2304 vizualizări

În evenimentul rutier a fost rănită o biciclistă

Polițiștii din Sfântu Gheorghe roagă cetățenii municipiului Sfântu Gheorghe să ofere informații și detalii despre un incident petrecut vineri, 28 septembrie, în jurul orei 10:00, în zona intersecției str. Vasile Goldiș cu str. Andrei Șaguna.

În urma accidentului, o biciclistă a fost rănită, însă până la sosirea echipajelor de poliție, bătrâna implicată în evenimentul rutier, care traversase strada prin loc nepermis, s-a făcut nevăzută.  

„În data de 28.09.2018, în jurul orelor 10.00, unitatea noastră a fost sesizată despre producerea unui accident de circulație în zona intersecției str. V. Goldiș cu str. A. Șaguna în următoarele împrejurări: o tânără în vârstă de 26 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta a lovit o bătrână care traversa strada prin loc nepermis, din accident rezultând vătămarea corporală a biciclistei.

Persoana care a fost lovită nu a putut fi identificată, întrucât a părăsit locul accidentului până la sosirea echipajului de poliție la fața locului.

Pentru lămurirea tuturor detaliilor legate de acest incident și continuarea cercetărilor, rugăm cetățenii municipiului care cunosc date despre eveniment să se adreseze Poliției Municipiului Sf. Gheorghe”, arată informarea de presă transmisă vineri de IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.