ACTUALITATE 5 august 2018

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Persoană dispărută în apele lacului Pădureni

de Iulia Drăghici - Taraș | 3102 vizualizări

UPDATE 2: Victima era decedată. 

UPDATE: A doua persoană, în vârstă de 18 ani, a fost găsită de echipajul de scafandrii. În acest moment a fost preluat de echipajul SMURD și i se aplică manevre de resuscitare.

Pompierii de la ISU Covasna au fost solicitați duminică, 5 august, să intervină pentru salvarea a două persoane aflate în pericol de înec pe lacul Pădureni din comuna Moacșa. Una dintre victime, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost scoasă din apă, preluată de un echipaj SMURD și transportată, în stare de conștiență, la spital. Cealaltă persoană este căutată în continuare. 

„Bărbatul în vârstă de 27 de ani care a fost transportat de ambulanța SMURD la UPU este conștient. (...) Prima persoană a fost scoasă la mal de către cetățeni. A doua persoană este căutată de echipajele de pompieri cu 2 bărci. Echipajele de la fața locului depun toate eforturile să găsească persoana în cel mai scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj. 

La fața locului, pompierii de la ISU Covasna intervin cu 2 autospeciale, 2 bărci de salvare, dintre care una cu sonar, o ambulanță SMURD și o alta SAJ.

Pompierii de la ISU Covasna au solicitat în sprijin echipe de scafandrii din județele Brașov și Vrancea. 

Știre în curs de actualizare 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.