ACTUALITATE 11 noiembrie 2017

ULTIMĂ ORĂ: O echipă de la CNMV a câștigat locul 1 la un concurs internațional

de Iulia Drăghici - Taraș | 2858 vizualizări

Reprezentativa Colegiului Național „Mihai Viteazul” va  merge într-o vizită de lucru la Parlamentul European de la Strasbourg

Echipa Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, formată din 24 de elevi și coordonatoarele Maria Băilă și Constanța Balog, a câștigat locul 1 la concursul internațional „Euroscola”. Premiul cel mare este o vizită de lucru la Parlamentul European de la Strasbourg.

CNMV a participat, în perioada mai – octombrie a.c. la concursul internațional „Euroscola”, cu scopul de a promova clădirea Colegiului ca obiect de patrimoniu.

În cadrul proiectului, elevii, coordonați de cele două profesoare, au pregătit o mulțime de acțiuni, printre care  vizite la Arhivele Naționale din Sfântu Gheorghe, realizarea unui film în format 3D care să reprezinte clădirea școlii, un concurs de desene pe asfalt, un flashmob care a implicat aproape 400 de elevi din ciclul primar, conceperea unui joc video unde acțiunea se petrece în cadrul CNMV, realizarea machetei școlii, „botezul” laboratorului de istorie al CNMV cu numele „Regina Maria”, realizarea unui sondaj de opinie și altele.

Munca echipei a fost apreciată de juriu, astfel că acum cei 24 de elevi și profesoarele lor au câștigat locul 1 și premiul cel mare: vizita la Parlamentul European de la Strasbourg. 

Felicitări!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.