ACTUALITATE 22 mai 2020

(Update) Incendiu la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 6120 vizualizări

UPDATE:  Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină  în cursul zilei de astăzi la un incendiu produs la acoperișul unei unități de prelucrare a cărnii din municipiul Sfântu Gheorghe.

La locul intervenției  au fost dislocate gradual 5 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ozun.

Peste 20 de pompieri militari și voluntari s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările ce au cuprins acoperișul construcției din lemn pe o suprafață de circa 700 mp și materiale combustibile depozitate în pod, cu posibilitate de propagare la o magazie și un grajd aflate în apropiere.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric provenit de la un cablu defect.

Știrea inițială: Pompierii covăsneni intervin pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la acoperișul unei construcții din strada Lunca Oltului a municipiului Sfântu Gheorghe.

La fața locului intervin pompierii de la ISU Covasna cu cinci autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară mecanică.

Incendiul este fără victime, doar cu pagube materiale. Deocamdată nu sunt alte detalii, pentru că intervenția este în desfășurare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.