ACTUALITATE 10 ianuarie 2020

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Incendii la Boroșneu Mic și Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 7605 vizualizări

UPDATE: Cele două incendii au fost stinse de către pompierii militari și voluntari.

La Boroșneu Mic a ars un grajd pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă un arc sau o scânteie electrică provenită de la un bec aflat în anexa gospodărească.

La intervenția de la Ozun, flăcările se manifestau la o baracă metalică, folosită de o persoană drept locuință, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Echipajul medical a transportat proprietarul construcției la UPU cu arsuri minore la nivelul capului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scânteile provenite de la un mijloc de încălzire improvizat.

Știrea inițială: Pompierii din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe intervin la această oră (19:30) la două incendii produse în localitățile Boroșneu Mic și Ozun. 

În primul caz, incendiul s-a produs la un grajd de animale, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță Smurd. Animalele au fost evacuate din grajd de către cetățeni. Pompierii acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În al doilea caz, un echipaj de pompieri și o ambulanță SAJ intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o construcție metalică situată pe un teren viran.

La cele două incendii intervin și pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Boroșneu Mic și Ozun.

Sursă: ISU Covasna, 

Sursă foto: arhivă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.